Discus PR

Geplaatst op Geupdate op

cedricDe man in vorm, Cédric Broeckaert, blijft op z’n goede elan verder gooien. Vandaag (12/05) trok hij naar Torhout om er nog eens uit te pakken met z’n kogel en discus. Vooral in het discuswerpen waren de verwachtingen hoog. Hij liet immers op training al “dikke” worpen zien, iets wat er op wedstrijd nog niet was uitgekomen. Lukte het vandaag?

Cédric won vlot zijn beide wedstrijden en liet met de kogel een knappe 13m27 opmeten. Met de discus toonde hij opnieuw zijn kunnen met een zeer regelmatige reeks, al zijn worpen landden rond de 45m. Zijn beste worp werd 45m45 opgemeten, een nieuw PR! Een zeer knappe prestatie waar de volgende weken ongetwijfeld nog enkele (centi)meters zullen bijkomen. Proficiat!

Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s