BK jun/bel

Geplaatst op Geupdate op

Annelien & Phebe

Onder een tropische zon vonden vandaag, in Lebbeke, de Belgische junioren & beloften kampioenschappen plaats. Voor de FEThrowers kwamen studentes Phebe Vanderstraeten (belofte) en Annelien Beelaert (juniore) in actie in het discuswerpen. Na een zware examenperiode kwam het BK misschien iets te vroeg maar desalniettemin deden ze het meer dan behoorlijk.

Annelien mocht de spits afbijten met de discus en liet enkele mooie worpen opmeten. Met een knappe 6de plaats en 37m11 kon ze best tevreden zijn. Minder tevreden was ze over haar speerwerpen, daar kwam ze tot een ondankbare 4de plaats en 36m58.

Phebe sukkelde al een hele tijd met haar voet en kwam met twijfels naar Lebbeke. Ook zij wierp een degelijke wedstrijd en werd met 35m43 mooi 6de. Opdracht volbracht en nu hopen dat haar voet geen reactie geeft.

Proficiat meiden!

Uitslag Lebbeke

.

7b041a4c-2d48-4eb2-8bf3-cc64f71ffa0b

Vanuit Ertvelde, waar het PK jeugd plaatsvond, bereikte ons het leuke nieuws dat Silke De Lathauwer er 2x Provinciaal kampioen werd, telkens met een nieuw PR (kogel 10m81 & discus 27m07). Discus is zelfs goed voor een nieuw clubrecord. Proficiat Silke.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s