PK meerkamp

Geplaatst op Geupdate op

img_0694Op zaterdag 21 en 22 september werden de provinciale titels meerkamp uitgedeeld in Sint-Niklaas. Met Lien Rubbrecht, Niels Verbraekel, Saar Van Hoof, Davy Uyttenhove en Laetitia Bonnaerens kwamen er ook enkele meerkampers in actie die voor hun kogel- en discustrainingen enkele keren bij de FEThrowers aansloten. In het overzicht beperken we ons deze keer tot de totaalstand en hun prestaties in het discuswerpen en/of kogelstoten.

We beginnen met een dikke proficiat aan de 3! Provinciale kampioenen. Lien Rubbrecht nam de provinciale titel bij de seniores dames mee naar huis. Zij behaalde 3581 punten op haar 7-kamp en liet in het kogelstoten enkele worpen van boven de 10m opmeten. Een knappe 10m22 werd uiteindelijk haar beste stoot!

Onze twee 35+ masters Davy Uyttenhove en Laetitia Bonnaerens kwamen eveneens met de 5-kamp titel huiswaarts. Laetitia deed dat door in elke proef een PR te realiseren. Met de kogel haalde ze een prima 6m68 en kwam mede daardoor tot een puntentotaal van 1680 punten. Vriend Davy liet ook een meer dan degelijke meerkamp opmeten. Hij kwam tot 2256 punten en een degelijke 27m63 in het discuswerpen.

Senior en hordeloper Niels Verbraekel deed als seizoensafsluiter ook mee aan de 10-meerkamp, een oude jeugdliefde van hem. Met de kogel bleef hij een beetje onder de verwachting met 8m90 maar met de discus maakte hij dit dan weer ruimschoots goed door een dik PR van 24m39 te gooien. Zijn 2de plaats met 5802 punten was eveneens een PR.

Tot slot zagen we nog Saar Van Hoof bij de cadetten een degelijke 6-kamp afwerken. Saar werd 13de (2204 punten) van Oost-Vlaanderen en stootte haar kogel 6m56 ver.

Aan allen een dikke proficiat en nu genieten van enkele weekjes rust!

Uitslag

 

partnersimg_0694

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s