Leuke afsluiter

Geplaatst op Geupdate op

img_0691Het seizoen zit er zo goed als op. Met het kampioenschap van Vlaanderen (tevens ook het Provinciale kampioenschap) voor masters te Deinze op 21 september, sloot trainer Filip Eeckhout een topjaar af voor de FEThrowers. Sofie Vervaeke (ASVO) en Steven Lucas (ASVO) die vandaag ook in actie kwamen, komen wellicht later nog in actie op één van de werpwedstrijden die traditioneel nog in oktober worden georganiseerd. 

Door een voetblessure kon Filip deze zomer amper trainen. In het kogelstoten realiseerde hij 14m66, wat hem ruim de Vlaamse en Provinciale titel opleverde. In het discuswerpen ondervond hij de meeste hinder van z’n pijnlijke linkervoet. Daar haalde hij de overwinning bij de masters M40 binnen met 38m63.

Steven Lucas (M45 – ASVO) kwam enkel in het kogelstoten in actie. Met een seizoensbeste van 10m73 was hij goed voor een 2de plaats op het KvV en het PK.
Nog in het kogelstoten zagen we eerder op de dag Sofie Vervaeke (W45 – ASVO) tot 7m56 komen. Ook dit was goed voor een seizoensbeste en een 4de plaats op het KvV en een 2de op het PK.

Uitslag

.

Vandaag stond te Sint-Niklaas ook nog dag 1 van het PK meerkamp op het programma. Onze meerkampers deden het alvast prima. Een verslagje van deze tweedaagse mag u morgenavond verwachten.

Live results

 

partnersimg_0680img_0686

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s