Initiatie kogel & discus

Geplaatst op Geupdate op

img_2092Op maandagvoormiddag 9 maart trok trainer Filip Eeckhout met heel wat (werp-)attributen richting VBS ’t Wimpelke te Impe. Deze familiale landelijke kleuter- en basisschool zet, in dit Olympische schooljaar, elke maand een andere sporttak in de kijker. In maart is atletiek aan de beurt en dus het ideale moment om een atleet/trainer van het nabijgelegen Vlierzele Sportief uit te nodigen voor een demonstratie en wat uitleg.

VS-atleet en trainer Filip ging graag op de uitnodiging in. Hij gaf eerst wat algemene uitleg over atletiek en meer specifiek over het kogelstoten en discuswerpen. Daarna mochten de enthousiaste kinderen zelf ook eens proberen met een kogel en discus. Het werd een leuke sportieve voormiddag waarin zowel bij de kinderen als bij de juffen werptalent werd gespot!

Hieronder enkele sfeerbeelden, meer foto’s via volgende link: Google fotoalbum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s