BK masters

Geplaatst op Geupdate op

img_2078Met het Belgisch en Provinciaal kampioenschap voor masters viel vandaag het doek over een mooi en intens indoorseizoen te Gent. Hieronder kan u een overzicht vinden van de knappe prestaties die onze masters vandaag geleverd hebben. Met 2 clubrecords, 3x PK goud, 2x PK zilver, 1x BK brons, 1x BK zilver en een Belgische titel, kunnen we terugblikken op een geslaagde dag.

Gelegenheid kogelstoter Sylvie Desmet (W35) nam door een weddenschap deel aan het kogelstoten met als doel, het clubrecord wat scherper proberen stellen. Onmiddellijk bij haar eerste stoot was het prijs, 8m86. Dit was goed voor een ruime verbetering van het clubrecord, de Provinciale titel en een 4de plaats op het BK.

In dezelfde, maar voor Sofie Vervaeke (ASVO – W45) een wat moeizame, wedstrijd kwam Sofie uiteindelijk tot een degelijke 7m39. Haar prestatie was goed voor een 2de plaats Provinciaal en een 3de plaats Nationaal!

Ook bij Sam De Meyer (M40) vlotte het vandaag niet zoals verwacht. Hij moest tevreden zijn met 10m55, een 2de plaats op het Provinciaal kampioenschap en een 5de plaats op het Belgisch kampioenschap.

Nog bij de M40 zagen we trainer Filip Eeckhout met 15m05 de Provinciale en Belgische titel veroveren.

Als laatste in actie kwam, Steven Lucas (ASVO – M50). Steven stootte een zeer regelmatige wedstrijd en kwam tot 11m67. Hiermee verbeterde hij zijn PR, clubrecord en werd hij respectievelijk 1ste en 2de op het PK en BK.

Uitslag

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s