BK masters

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens het BK voor masters te Ninove op 19 & 20 september kwamen 2 FEThrowers in actie met de kogel en de discus. Trainer Filip Eeckhout (M40) had een begenadigde dag met 2 Belgische titels. Wat hem nog het meeste blij maakte waren de degelijke afstanden waarmee hij de titels bemachtigde. Zo won hij het kogelstoten en het discuswerpen respectievelijk met een SB van 14m83 en 42m31. Een plus 42m-worp was alweer enkele jaren geleden…

Steven Lucas (ASVO – M50) had een moeizamere namiddag met twee keer een 5de plaats in het kogelstoten en het discuswerpen, respectievelijk met 11m05 en 29m79. In het discuswerpen kende hij wat pech. Bij zijn beste worp werd het valpunt niet aangeduid waardoor hij een extra poging mocht afwerken. Deze worp was helaas niet meer van het zelfde niveau…

Uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s