Meeting te Tielt

Geplaatst op Geupdate op

Inge Eeckhout

Op zondag 20 september trokken Inge Eeckhout, Sarah Eeckhout, Cédric Broeckaert en Andreas De Lathauwer richting Tielt. Ze wouden er hun kans in het kogelstoten nog eens wagen na enkele veelbelovende trainingen. Door omstandigheden slaagde enkel Inge in dat opzet. Hieronder kan je een kort verslagje terugvinden.

Onze scholieren jongens mochten de spits afbijten. Spijtig genoeg begon Andreas met heel wat twijfels en pijn aan zijn wedstrijd. Hij had immers vrijdag zijn linker voet pijn gedaan tijdens de LO-les. Toch kon hij met 16m79 een straffe prestatie neerzetten, slechts 11cm onder zijn PR. Cédric liet op training schitterende dingen zien maar op wedstrijd kwam het er nog niet uit, ook nu niet want hij moest tevreden zijn met een degelijke 14m56.

Ook bij Sarah lukte het nog niet op wedstrijd. Zij kwam vandaag tot 8m70, een afstand die onvoldoende haar kunnen weergeeft. Zus Inge deed het dan wel weer schitterend met haar kogel. Zij sloopte voor het eerst de 8m-grens. Met 3 worpen voorbij die 8m en 8m35 als beste, was ze dan ook heel blij. In het discuswerpen verging het haar wat minder, daar bleef ze steken op 17m75.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s