Cédric beter dan ooit!

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de werpmeeting te Wervik op zaterdag 25 september kwamen 2 FEThrowers in actie. Dat ze niet zomaar naar Wervik afzakten, bewijzen onderstaande resultaten. Zowel eerstejaars scholiere Emma De Landsheere als tweedejaars scholier Cédric Broeckaert zitten nog met een “recordhongertje”! Of deze na vandaag gestild zal zijn, valt nog te betwijfelen want er zit misschien nog wel wat extra’s aan te komen…

Ons verslag beginnen we met onze man in topvorm, Cédric. Vorige week nog bracht hij zijn PR op 17m43. Wel, vandaag deed hij liefst 3x beter, om uiteindelijk met 17m93 zijn record met een halve meter scherper te stellen! Een ongelooflijk knappe prestatie die hem naast een PR en clubrecord ook nog een 4de plaats allertijden opleverde. In het discuswerpen presteerde hij dan weer wat minder met 46m30. Maar na zo een straffe kogelprestatie is hem dat met alle plezier vergeven 😉 !

Ook onze tweede scholiere in actie, Emma, presteerde op hoog niveau. Zo begon ze haar namiddag in het speerwerpen met een knappe 38m16. Als speerwerpster doet ze af en toe de combinatie met kogel maar zelden of nooit met discus. In het kogelstoten verbeterde ze vandaag haar PR tot 11m67. Maar ook in het discuswerpen pakte ze knap uit. Na het BK speerwerpen mocht/kon ze ook eens met de discus trainen en dan hoort daar uiteraard ook een wedstrijd bij… Bij haar eerste wedstrijd gooide ze onmiddellijk 34m16, goed voor een top 10 notering in België dit seizoen. Beide prestaties zijn eveneens de limiet voor het TalentenTEAM van VS.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s