Seizoen afsluiten in stijl!

Geplaatst op

Op zaterdagavond 2 oktober, na het PK/BK werpvijfkamp, stond er nog een lekkere BBQ gepland. Met een natje en een droogje hebben we het seizoen afgesloten in stijl (en dat natje mag je letterlijk en figuurlijk nemen). Desondanks de regen en rukwinden was het een zeer geslaagde avond met bijna alle FETjes bij elkaar. Eigenlijk is het nog niet helemaal einde seizoen, want op 9 en 10 oktober vertrekken we nog met een grote delegatie FEThrowers naar de provinciaalse kampioenschappen.

Reporter ter plaatse, Phebe Vanderstraeten 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s