PK & BK werp5kamp

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag, 17 juli, trok trainer Filip naar Sint-Niklaas om er deel te nemen aan het PK & BK werp5kamp voor masters. De masters M40 begonnen, samen met de juniors en seniors, reeds om 9u30 met het hamerslingeren. Dat werd dus vroeg opstaan. Gelukkig was hun wedstrijd kort na de middag reeds afgelopen en hoefden ze de loden hitte niet al te lang te trotseren.

Zonder enige voorbereiding en dus al te grote verwachtingen werkte Filip zijn meerkamp af. Het volledige zomerseizoen lag de focus immers op het begeleiden van zijn atleten. Na 5 wedstrijden met telkens 17 deelnemers behaalde hij een onverwacht mooi totaal van 3219 punten, één van zijn beste resultaten ondanks de matige kogel en gewicht prestaties. Vooral het hamerslingeren en het speerwerpen waren naar zijn normen buitenverwachting goed. Dit puntentotaal was ruim voldoende voor zijn 60ste Provinciale en 43ste Belgische titel. Knap gedaan in deze tropische omstandigheden! Langs deze weg ook nog een dikke proficiat aan Dieter Everaert (ZA) voor zijn mooie werp5kamp en bijhorende de 2de plaats.

Resultaten Filip:
hamer => 41m62
kogel => 13m97
discus => 40m04
speer => 35m42
gewicht => 11m64

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s