Memorial François

Geplaatst op Geupdate op

Op zondag 24 juli stond in Lokeren De Zilveren Discus – Memorial François Van Den Branden op het programma. Elk jaar opnieuw is dit een prachtig eerbetoon aan François, de oud-trainer van onze trainer. Deze werpmeeting werd ooit door François, samen met AVLO, in het leven geroepen om wat meer aandacht aan onze ‘kogelstotende’ en ‘discuswerpende’ atleten te schenken. Deze editie was reeds de 10de zonder François… Zoals steeds zorgt hij van hierboven voor ideale werpomstandigheden. Mooi weer, gunstige wind en een prima sfeer onder de werpers, zorgden voor enkele sterke prestaties. 9 FEThrowers kwamen in actie en brachten door hun deelname en knappe prestaties op gepaste wijze een mooi eerbetoon aan François.

In onderstaande tabel geven we een overzicht van de geleverde prestaties. Vooral bij onze cadetten en scholieren waren de prestaties wat wisselvalliger. Hier zullen het reizen, de jeugdkampen,… wellicht wel voor iets tussen hebben gezeten. Nog een tendens die we deze namiddag opmerkte, waren de wat mindere kogelprestaties. Gelukkig werden deze ruimschoots goedgemaakt door enkele straffe discus prestaties. Met schitterende nieuwe persoonlijke records voor Silke De Lathauwer, Cédric Broeckaert, Andreas De Lathauwer & Annelien Beelaert. De grootste verbetering kwam er door Annelien met 41m83, een verbetering van ruim een meter. De strafste prestatie kwam dan weer op naam van Andreas. Hij verbeterde zich tot 58m31, net geen meter extra. Hiermee vestigde hij naast een nieuw PR ook een nieuw clubrecord. Hij komt nu op de 2de plaats allertijden achter Kris Coene (59m58) en voor Jo Van Daele (57m44). Alvast een hoopvolle prestatie richting het WKu20 van volgende week in Colombia.

Volledige uitslag.

CAD
Loes De Meyer 
Discus : 28m63
Kogel : 9m72
CAD
Lukas Lanckman
Discus : 26m67
Kogel : 9m94
SCH
Silke De Lathauwer
Discus : 35m33 – PR
Kogel : 10m28
SCH
Robbe Van Hoorde
Discus : 32m80
Kogel : 11m05
JUN
Cédric Broeckaert
Discus : 48m77 – PR
Kogel : 15m62
JUN
Andreas De Lathauwer 
Discus : 58m31 – PR & CR
Kogel : 17m74
BELAnnelien Beelaert Discus : 41m83 – PR
SENPhebe Vanderstraeten Discus : 33m47
MAS
Sam De Meyer
Discus : 31m73
Kogel : 10m49

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s