366x dankjewel!

Geplaatst op Geupdate op

Op vrijdag 27 januari vond ons 9de spaghettifestijn plaats, voor de tweede maal in zaal Sint Michaël te Sint-Lievens-Houtem. Na het uitwijken naar eind april vorig jaar, mochten we onze supporters terug verwelkomen op onze traditionele datum eind januari. Het werd alvast een zeer geslaagde avond waar iedereen kon genieten van een lekker bord spaghetti, een drankje en een heerlijk verwenbord. Langs deze weg willen we iedereen hartelijk danken die onze atleten een duwtje in de rug heeft gegeven door het kopen van steunkaarten of het komen eten van een lekkere spaghetti! Jullie steun is van goudwaarde en we beseffen dat dit niet altijd evident is in de huidige onzekere tijden.

Het organiseren van deze avond vergde opnieuw heel wat inzet van een ongelooflijk sterk team. De 32 medewerkers (ouders, atleten, sympathisanten,…), die ons een handje kwamen toesteken, verdienen natuurlijk ook een enorme dikke dankjewel! Zonder hen is deze organisatie niet mogelijk. De “complimentjes” die de mensen bij het buiten gaan gaven, over de vriendelijke bediening, de vlekkeloze en vlotte organisatie, de lekkere spaghetti, het rijkelijke verwenbord, … doen uiteraard deugd voor dit geweldige medewerkersteam! Opmerkingen, suggesties,… m.a.w. wie graag iets kwijt wil over deze editie, mag dit altijd mailen naar spaghettifestijn@fethrowers.be.

Dankzij al deze steun kunnen we o.a. onze Paasstage te Rimini (ITA) betaalbaar houden en onze (top)atleten verder ondersteunen bij het realiseren van hun atletiekdromen. Tot volgend jaar voor onze 10ste editie?!

.

Meer foto’s in ons fotoalbum : https://photos.app.goo.gl/TcUAB6yQN7oEAQ7dA

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s