MOEV

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de eerste MOEV wedstrijd voor miniemen A en B (tweedejaars miniem en eerstejaars cadet) deze winter in Gent, kwam er één FEThrower in actie. Als eerstejaars cadet is hij tevens de jongste van onze trainingsgroep. Twee weken terug, tijdens de VS indoormeeting, kon hij niet één geldige poging laten opmeten, ondanks een paar straffe stoten. Zijn draaitechniek is nog niet stabiel genoeg om de nodige regelmaat in zijn worpen te krijgen. We hebben het hier over Lowie De Meyer, net overgekomen van bij de miniemen en vol overgave aan de draaitechniek begonnen… Vandaag lukte het al beter en stootte hij bijna een meter verder dan ooit. Met 9m62 vestigde hij een knap nieuw PR (4kg) en won hij de wedstrijd.

De VS werptoekomst lijkt alvast verzekerd want bij de tweedejaars miniemen zagen we nog een clubgenoot met de overwinning aan de haal gaan. Keano Miserez benaderde zijn PR met een mooie 9m45 (3kg).

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s