Febe Vandewalle

 

Febe1
Febe Vandewalle

E-mail : Febe@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
3 januari 2003 te Waregem
Beroep/Studies : Student (Latijn)
Hobby’s :
Atletiek
Gestalte :
1m72,5
Gewicht : 
/
Club : ASVO

Facebook : www.facebook.com/febe.vandewalle

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar 4kg 3kg 2kg 1kg
2010 – BEN / / / 3m62
2011 – BEN / / / 6m34 & 5m64
2012 – BEN / / / 7m31 & 5m47
2013 – PUP / / 6m43 & 5m20
2014 – PUP / / 7m32 & 6m20 /
2015 – MIN / / 10m05 & 8m92 /
2016 – MIN / / 11m20 & 10m93 /
2017 – CAD / 10m32 & 10m16 / /
2018 – CAD / / & 10m52 / /

.

Prestatie-ontwikkeling Discus:

Jaar 1kg 750g 600g
2013 – PUP / / 16m72
2014 – PUP / / 23m53
2015 – MIN / 28m35 /
2016 – MIN / 32m55 /
2017 – CAD 30m85 / /
2018 – CAD ? / /

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2018 – CAD => I => 8ste  kogel
2017 – CAD => O => 5de discus
2017 – CAD => I => 8ste  kogel
2016 – MIN => O => 2de discus  (officieus BK)
2015 – MIN => O => 5de discus  (officieus BK)
2014 – MIN => O => 3de discus  (officieus BK)

.

Vlaamse kampioenschappen

2018 – CAD => I => 7de  kogel
2017 – CAD => O => 3de discus
2017 – CAD => I => 6de  kogel

.

Provinciale kampioenschappen

2018 – CAD => I => 3de kogel
2017 – CAD => O => 2de discus & 4de  kogel
2017 – CAD => I => 4de  kogel
2016 – MIN => O => 2de discus
2015 – MIN => O => 2de discus & 5de  kogel
2014 – PUP => O => 2de discus


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s