Zilver voor Myrthe!

Geplaatst op Geupdate op

IMG_1564
Phebe & Myrthe

Met Myrthe Van der Borght  en Phebe Vanderstraeten kwamen slechts 2 FEThrowers in actie tijdens het Kampioenschap van Vlaanderen voor cadetten & scholieren. In het algemeen werd het een zeer hoogstaand kampioenschap met tal van top 10 prestaties aller tijden zowel in de kamp- als loopnummers! Ook onze beide dames deden het voortreffelijk…

In de voormiddag zaten we vol spanning uit te kijken wat Myrthe Van der Borght zou presteren in het kogelstoten. O.a. door ziekte was de aanloop naar dit kampioenschap niet vlekkeloos verlopen en wou ze de wat mindere prestaties van afgelopen week snel doen vergeten. En hoe? Met 2x 13m60 (CR) en nog 2 worpen boven de 13m bevestigde ze haar 9de plaats aller tijden bij de cadetten meisjes. Ze werd dan ook knap 2de achter Elena Defrere (13m82). Van Myrthe hebben we het laatste nog niet gezien… wacht maar als de “technische puzzelstukjes” eens in elkaar zullen vallen! 🙂

Ook bij de scholieren meisjes was het uitkijken naar Phebe Vanderstraeten. Phebe had zich met 12m een realistisch doel gesteld. Ze is deze winter mooie stappen aan’t zetten en met een PR van 11m80 was dit dus haalbaar. Ze realiseerde uiteindelijk met 11m75 een mooie afstand maar verliet de wedstrijd toch wat ontgoochelend door het nipt missen van de finale en het missen van de 3 extra pogingen. Met een 9de plaats en de wetenschap dat die 12m er sowieso zit aan te komen mag ze best tevreden terugblikken.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s