Eetfestijn t.v.v. onze Paasstage

Geplaatst op Geupdate op

affiche spaghettifestijn 4 maart 2016Langs deze weg nodigen de FEThrowers U uit op het Spaghettifestijn t.v.v. onze Paasstage. Dit Spaghettifestijn, op 4 maart 2016, is een organisatie van de afstand-, spring- en werpgroep van VS.

De afstandsgroep trekt dit jaar naar Nieuwpoort op stage. De andere groepen trekken met een kleine delegatie naar het (hopelijk 😉 ) warme Rimini (ITA). Beide stages gaan door van 26 maart tot en met 02 april.

Iedereen is welkom van af 18u en na het eten van een heerlijke spaghetti is er de mogelijkheid om de beentjes te strekken op de afterparty :-).

Kaarten zijn te verkrijgen in voorverkoop bij de trainers en aan de kassa voor slechts 10 euro.
logo-naam-en-adres

Alvast bedankt voor jullie steun!

.

Graag ook nog even wat reclame voor het komende VS-eetfestijn, dit ter ondersteuning van de clubwerking! Het eetfestijn zal dit jaar doorgaan in zaal Roggeman te Schellebelle (Bruinbekestraat 8, 9260 Schellebelle) op vrijdag 18/03 en zaterdag 19/03. Zowel op vrijdagavond als zaterdagavond zullen jullie kunnen genieten van een uitgebreid BBQ-buffet tussen 18u en 22u.

Het BBQ-buffet zal bestaan uit:
-een zeer ruim assortiment vlees (côte à l’os, gemarineerd varkenshaasje, BBQ-worstje, kippenbrochetje, gekruide ribbetjes, lamskroontje,…) waaruit jullie vrij kunnen kiezen en waarvan jullie a volonté kunnen smullen!
-verschillende verse groentjes, frisse salades, koude aardappelsalade en pasta
-een wit tafelbroodje + botertje
-bieslook vinaigrette, koude sausjes en warme provencaalse saus.

De prijs per persoon bedraagt 15 euro voor volwassenen 10 euro voor kinderen. Om in te schrijven voor het eetfestijn, volstaat het om de ingevulde kaarten af te geven en te betalen in de VS-kantine op woensdag 17/02, 24/02 en 02/03 en vrijdag 19/02, 26/02 of 04/03 tussen 19u en 20u30. Heb je geen kaarten of wil je nog extra kaarten => steeds te verkrijgen in de VS-kantine of via mail naar het activiteitenteam.

We hopen alvast jullie massaal te mogen verwelkomen op het eetfestijn!

Met sportieve groeten,
het VS-activiteitenteam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s