Livestream BK indoor

Geplaatst op Geupdate op

Atletieknieuws zorgt in samenwerking met de Vlaamse Atletiekliga komende zaterdag (20/02/2016) voor een heuse primeur. Het BK indoor zal aan de hand van een livestream rechtstreeks te volgen zijn op het internet. Vanaf 14u25 zullen zowel de loop- als de kampnummers live in beeld gebracht worden.

Goed nieuws voor de atletiekliefhebbers die komend weekend al dan niet verplicht zijn thuis te blijven. Want aanstaande zaterdag wordt het Belgisch kampioenschap indoor alle categorieën vanaf 14u25 live in beeld gebracht!

Met behulp van twee camera’s ter plaatse zult u het gebeuren drie uur lang op de voet kunnen volgen. Dit alles is mogelijk door een unieke samenwerking van de Vlaamse Atletiekliga met Atletieknieuws. De Vlaamse Atletiekliga zorgt voor de regie, Atletieknieuws voor live commentaar. Ook achter de schermen zal er door beide partners intensief worden samengewerkt.

De link voor de livestream van het BK indoor vindt u alvast hier. Interessant om te weten: de livestream zal ook vanuit het buitenland te bekijken zijn!

Zo kan u op onderstaande tijdstippen volgende VS-atleten in actie zien:
14u15: hinkstap => Inge Nys
15u40: 1500m => Hannelore De Lathouwer
15u40: 1500m => Nele Hillewaere
16u00: kogel => Filip Eeckhout
16u35: 400m => Justien Grillet
17u00  ver => Hanne Maudens

Nuttige links:
Live results
Livestream
Deelnemerslijst
Uurrooster
Uurrooster podia

atletieknieuwsVAL

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s