BvV te Lier

Geplaatst op Geupdate op

yannick
Yannick – Foto: Reindert De Vos

Zondag 8 mei was het de beurt aan de cadetten & scholieren jongens om de beker van Vlaanderen te betwisten. Onze VS-jongens kwamen uit in de hoogste afdeling (Landelijke 1) en moesten naar Lier. Daar we de voorbije jaren heel wat jong talent onze club zagen verlaten, wisten we op voorhand dat het een moeilijke namiddag zou worden. Uiteindelijk verloren we de strijd tegen de degradatie en zullen we volgend jaar, net als onze meisjes, uitkomen in Landelijke 2. De overwinning ging naar een heel sterk KAAG (234p) gevolgd door RCG (215,5p) en DCLA (209,5p).

Onze jongens gaven het beste van zichzelf en streden voor elk punt. Ook Yannick Van de Perre, enige FEThrower in actie, gaf zich volledig! In het discuswerpen werd hij knap 3de met 32m74 en in de kogel kwam hij net tekort voor een finaleplaats met 10m80 (9de). Yannick blijft een mooie progressie maken met 2 nieuwe PR’s als resultaat.

Uitslag BvV landelijke 1
Eindstand BvV landelijke 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s