BvV te Merksem

Geplaatst op Geupdate op

20160514b
Annelien – Foto: Steven Beelaert

Vandaag (14/05) was het de beurt aan onze AC vrouwen/meisjes in het koude Merksem voor hun Beker van Vlaanderen. Onze VS-dames kwamen uit in Ere-afdeling VAL en deden het daar heel goed. Met 109 punten werden ze knap 6de, op slechts 9 puntjes van de 2de plaats! De overwinning ging naar OEH (144p) gevolgd door ACW (118p) en VMOL (116p). Met Annelien Beelaert, Hanne Maudens en Lore Maudens kwamen er ook FEThrowers, of atletes die regelmatig met ons meetrainen, in actie.

Discuswerpster Annelien mocht zich net als vorig jaar meten met enkele (veel) oudere atletes. Als eerstejaars scholiere pakte ze uit met een heel sterke reeks worpen. In haar laatste poging gooide ze zelfs een nieuw PR (33m19). Hiermee werd ze knap 5de.

Studente Lore ruilde de studieboeken even in voor een speer en realiseerde een mooie 35m63 (4de). Met een minimum aan training is dit een mooi resultaat.

Tot slot zagen we Hanne met brio 2 springnummers voor haar rekening nemen. In het verspringen behaalde ze een 1ste plaats met 6m13 en in het hoogspringen klaarde ze 1m76, goed voor een 2de plaats.

Proficiat dames!

Uitslag Ere-afdeling VAL

20160514a
Groepsfoto Ere-afdeling VAL – Foto: Steven Beelaert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s