BvV te Kapellen

Geplaatst op Geupdate op

De VS-mannen kwamen, na hun promotie vorig jaar, uit in Landelijke 1 te Kapellen (15/05). Wie dacht dat we het moeilijk gingen krijgen een reeks hoger, kwam bedrogen uit. De ganse namiddag werd er meegestreden voor het podium. Onze jonge ploeg, aangevuld met enkele “oud gedienden” deed het dan ook zeer goed en eindigde met 135 punten op de 3de plaats. ACW (170p) en ACHL (156p) waren wel nog wat te sterk.

Uit onze werpersgroep moest enkel trainer Filip Eeckhout aantreden. Hij nam zowel het kogelstoten als het discuswerpen voor zijn rekening. Met respectievelijk een 1ste (14m85) en 3de (40m52) plaats veroverde hij heel wat punten voor VS. Toch was hij niet tevreden met zijn resultaten en reed ontgoocheld huiswaarts. Hopelijk kan hij zich volgende week tijdens het VAL-kampioenschap op eigen piste wat herpakken.

Uitslag Landelijke 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s