Myrthe blijft verbazen!

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0541
Myrthe Van der Borght

Op Pinkstermaandag trok Myrthe Van der Borght naar de DCLA prijzenmeeting te Kessel-Lo. In het kogelstoten bevestigde ze haar goede vorm met een worp van 14m12 voor concurrente Elena Defrere met 13m26. In het discuswerpen werden de rollen omgedraaid en won Elena (36m09) voor Mythe, die haar PR verpulverde tot 35m10. Dat is ruim 2 meter bij haar oude record! Proficiat!

Myrthe was niet de enige die vandaag in actie kwam. ’s morgens werd er al flink getraind te Oordegem door Annelien Beelaert, Phebe Vanderstraeten, Yannick Van de Perre en Hanne Maudens. Op Hanne na, zal iedereen woensdag (18/05) in actie komen tijdens de Vlaamse SVS-finale te Oordegem! Wordt vervolgd… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s