FET-sprokkels

Geplaatst op Geupdate op

FullSizeRender
Frederik & Ilse

Enkele van onze FEThrowers waren dit weekend heel bedrijvig op en naast de piste. Zo kwamen op vrijdag cadette Myrthe Van der Borght en scholiere Annelien Beelaert in actie te Ninove.

De grootste prestatie kwam er echter op zaterdag want dan stapte Frederik Eeckhout in het huwelijksbootje met Ilse Speliers! Hieronder, een kort relaas…

Eigenlijk begon de vrijdag al met de verjaardag van Phebe Vanderstraeten, zij werd op 10 juni 17 jaar. Proficiat Phebe!

Later op de dag trokken Myrthe en Annelien richting Ninove voor een avondmeeting. Myrthe won het kogelstoten  (cadetten en scholieren samen) met een degelijke 14m06, opnieuw een 14+ maar zonder een goed gevoel in de ring. Nu rustig verder werken naar het einde van’t seizoen en dan nog eens knallen… klinkt als een strak plan ;-).

Annelien kwam wel onder stoom en realiseerde als eerste jaars scholier een nieuw CR in het speerwerpen. Met 35m89 was ze dan ook heel tevreden en werd ze beloond voor het harde werk samen met speerwerptrainer Andy De Coster. Proficiat Annelien!

Zaterdag 11 juni werd voor Frederik een heuse feestdag. Niet alleen vierde hij zijn verjaardag, Fré werd 31, maar hij mag vanaf nu ook door het leven als getrouwde man. Dikke proficiat Fré en Ilse, het werd een schitterende dag met als apotheose een prachtig feest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s