Limietmeeting te Oordegem

Geplaatst op

Tijdens de limietmeeting op 11 juli te Oordegem kwamen opnieuw een aantal FEThrowers in actie. Er werd niet alleen aan het kogelstoten of discuswerpen deelgenomen maar enkele onder hen trokken de spikes aan om te sprinten of met een speer te gooien. Hieronder kan je een overzicht van hun prestaties vinden.

Frederik Eeckhout wou zijn mindere prestatie met de discus van vorige zondag te Lokeren rechtzetten. Hij had duidelijk nog last van zware/vermoeide benen en kende een totale offday. Zijn 39m63 was dan ook een prestatie om snel te vergeten.

In dezelfde wedstrijd zagen we Gerald Nys (zonder training) een nieuw PR gooien met de discus van 2kg. Aan de manier waarop zijn 33m04 tot stand kwam was duidelijk te zien dat er nog heel wat rek op zit. Zo ook in het kogelstoten waar hij tot een afstand van 12m72 kwam.

Laatste discuswedstrijd was deze van de scholieren. Hier kwam Annelien Beelaert in actie. Net als gisteren stond er wat tegenwind. Jammer dat ze haar discus nooit perfect kon raken want anders was haar discus een stuk verder gevlogen dan de 31m99 die ze nu behaalde. Na de discus trok ze haar spikes aan voor een 200m waar ze 29″86 over liep.

Later op de avond zagen we de zusjes Lore en Hanne Maudens in het speerwerpen een onderling duel uitvechten. Hanne trok met 36m80 t.o.v de 31m40 van Lore aan het langste eind.

Gelegenheidswerpers Arne Duerinckx (cadet) en Tom Van Den Bogaert (M35) kwamen in het kogelstoten respectievelijk tot 9m25 (4kg) en 6m73 (7,260kg).

 

Uitslag limietmeeting te Oordegem (11/07/2016)

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s