Super KvV te Kessel-Lo

Geplaatst op Geupdate op

IMG_2333
Elena – Myrthe – Liene

Vandaag, 15 augustus, stond DCLA te Kessel-Lo in voor de organisatie van het kampioenschap van Vlaanderen voor cadetten en scholieren. Vorige week werd er nog goed en hard getraind, hierdoor is het KvV eerder een tussenstap richting het Belgisch kampioenschap van binnen 3 weken te Herentals. In Kessel-Lo troffen Myrthe Van der Borght, Annelien Beelaert en Phebe Vanderstraeten alvast ideale omstandigheden voor een leuke wedstrijd.

Het was vroeg opstaan vandaag want de scholieren meisjes moesten reeds om 9u15 de spits afbijten in het discuswerpen. We zagen onmiddellijk een degelijke opwarming waarin Phebe en Annelien duidelijk lieten zien dat er enkele knappe worpen zaten aan te komen. Beiden slaagden er dan ook in een nieuw persoonlijk record te gooien. Phebe’s nieuwe bestprestatie werd 33m25 (7de) en Annelien verbeterde zich sterk tot 34m97 (4de).  In het kogelstoten verging het Phebe wat minder, daar werd ze 8ste met 10m86. Later op de dag kwam Annelien ook nog in actie in het speerwerpen (33m6311de).

Ondertussen waren de cadetten meisjes ook gestart in het kogelstoten (9u35). Daar begon Myrthe wat moeizaam aan haar wedstrijd om dan in de laatste poging de puntjes op de i te zetten met 14m42 (1ste). Na de kogel stond voor haar het discuswerpen op het programma. Daar kwam ze uiteindelijk tot 35m84 na een zeer regelmatige wedstrijd. Goed voor een 2de plaats en een nieuw PR en CR!

Met 3 PR’s, een CR, een zilveren en gouden medaille kunnen we terugblikken op een zeer geslaagd kampioenschap!

Volledige uitslag KvV cad/sch te Kessel-Lo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s