Avondmeeting te Ninove

Geplaatst op Geupdate op

Als laatste test voor de aankomende BK’s trokken 3 FEThrowers deze avond richting Ninove (31/09). Cadet Myrthe Van der Borght en scholiere Phebe Vanderstraeten konden voor één keer samen in actie komen want zowel kogel als discus vonden samen plaats. Ook belofte Ruben Heirman was van de partij op beide werpnummers. Het werd een bewogen avond…

We beginnen met het discuswerpen bij de meisjes. Daar zagen we Myrthe in haar eerste beurt uitpakken met een heel verre worp. Jammer dat we de afstand nooit zullen weten want bij de derde beurt werd het plakje verstoken naar een duidelijk mindere afstand (34m78). Verwonderd keken enkele aanwezige toeschouwers naar elkaar, protest hielp niet meer want het kwaad was geschied…

Ondertussen kwam Phebe na een moeizaam begin tot 30m46. Een degelijke afstand, zeker als je weet dat ze al een paar dagen last heeft van een pijnlijke pols. Hopelijk kan wat rust en het nodige ijs, soelaas brengen tegen het BK van aanstaande zaterdag.

Beide trokken ze ontgoocheld richting kogelstand waar Myrthe, gezien de omstandigheden, een degelijke 13m93 liet opmeten. Phebe staakte verstandelijk haar wedstrijd na de 2de poging. Ze haalde toch nog 10m21 met haar eerste stoot.

Beter verging het Ruben die stilaan terug naar zijn beste vorm groeit. Ruben realiseerde met de kogel knap 11m00 en kwam enkele centimeters te kort voor een nieuw PR in het discuswerpen. Met 32m74 kon hij dan ook tevreden huiswaarts. Met nog anderhalve week voor zijn beloften BK stijgen de verwachtingen op enkele mooie prestaties 😉 .

Uitslag avondmeeting te Ninove

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s