Super BK te Nijvel!

Geplaatst op Geupdate op

20160911
Babette – Hanne – Tyra

Na een schitterend BK cad/sch vorige week was het vandaag de beurt aan onze junioren en beloften. Hanne Maudens, Sven Vereecken en Ruben Heirman trokken richting Nijvel om er nog een laatste keer dit seizoen hun kunnen te tonen. Alle 3 deden ze het super.

We beginnen met het kogelstoten bij de juniores dames. Meerkampster Hanne Maudens kwam naar Nijvel om wat vertrouwen te tanken op een, voor haar, wat minder nummer in de 7-kamp. En of dit lukte? Hanne zette een knappe reeks neer met als beste 11m90. Een knap resultaat dat resulteerde in een Belgische titel en een dik nieuw PR.

Daarna was het de beurt aan junior Sven Vereencken. Sven was al enkele weken goed aan’t werpen op training. Vandaag kwam het er ook uit op wedstrijd. Sven stootte een knap nieuw PR van 11m60 en werd hiermee 9de. Eerder op de dag gooide hij zich met z’n speer naar een 7de plaats (40m96).

Laatste FEThrower in actie was Ruben Heirman. Ruben mocht zowel aan het kogelstoten als het discuswerpen deelnemen bij de beloften en met succes! Ruben realiseerde 2x een nieuw PR. In het kogelstoten werd hij 4de met 11m35 en in het discuswerpen wed hij 9de met 33m36.

En nu genieten van wat verdiende rust… dikke proficiat allemaal!

Volledige uitslag.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s