BK studenten

Geplaatst op Geupdate op

hanne
Hanne Maudens

Vandaag stond het BK studenten op het programma. Uit onze groep kwam enkel Hanne Maudens in actie. Zij werkte een mini-meerkamp af met de 60m horden, het hoogspringen en het kogelstoten. Na een reeds schitterend indoorseizoen kende ze vandaag een mindere dag.

Ze begon op de 60m horden met 9″00, niet de tijd waar ze op hoopte… Slecht uitkomen op de eerste horden was hier voornamelijk de oorzaak. In het 2de nummer, het hoogspringen, behaalde ze 1m71. Dat was goed voor een zilveren medaille maar ook hier kwam de verhoopte prestatie er niet.

Laat op de avond stootte Hanne 11m29 met de kogel en werd hiermee 5de. Het kogelstoten staat gekend als een minder nummer van haar meerkamp. Toch heeft ze deze winter op training al zeer mooie dingen laten zien en een duidelijke progressie getoond. We kijken dus hoopvol naar het outdoorseizoen en vergeten snel deze wedstrijd. Wat extra vertrouwen tijdens een wedstrijd, niet te veel nadenken maar gewoon knallen en dat komt in orde 😉 .

Volledige uitslag.

.

.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s