Myrthe stoot PR

Geplaatst op Geupdate op

myrthe
Myrthe Van der Borght

Tijdens de indoormeeting van Eendracht Aalst te Gent traden vandaag 2 FEThrowers aan in het kogelstoten bij de scholieren meisjes. Vaste waarde Myrthe Van der Borght en nieuwkomer Caro Van Den Abbeele presteerden op niveau, wat niet evident was gezien de vele deelnemers. De organisatoren hadden de cadetten en scholieren op hetzelfde moment geroosterd waardoor er 40 atletes waren en de wedstrijd 2u duurde!

Caro trainde reeds een paar keer mee met de medicinebal maar werkte nog maar één techniektraining af. De voormalige rope skipping kampioene verbeterde zich elke worp en realiseerde als beste prestatie 6m81.

In dezelfde wedstrijd kwam Myrthe wat trager op gang maar eens vertrokken… ze zette een zeer mooie reeks neer met 14m38, 14m40 en als beste 14m63. Hiermee verbeterde ze haar eigen PR en CR met enkele centimeters en lijkt ze klaar voor het BK van volgende week zondag!

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s