BvV CAD/SCH meisjes

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0178
Myrthe & Annelien

In Tielt streden onze cadetten en scholieren meisjes om de beker van Vlaanderen in 2de landelijke B. Iedereen gaf er met veel inzet het beste van zichzelf waardoor de doelstelling, het behoud in deze afdeling, gemakkelijk werd behaald. Onze meisjes werden 7de met 161 punten. De overwinning was voor AZW met 206,5 punten voor ASVO (193 p) en HAC (187 p).

Ook de FEThrowers deden hun duit in het zakje met sterke prestaties. Het waren vooral de scholieren die zich in de kijker wierpen. Zo behaalde Myrthe Van der Borght 2x het maximum van de punten door met 14m66 het kogelstoten en met 33m39 het discuswerpen te winnen. In de kogel liet ze opnieuw verschillende verre worpen opmeten en dit zonder perfecte “power position” … laat die stoot waar alles eens in z’n plooi valt maar komen 😉 !

In het speerwerpen blonk dan weer Annelien Beelaert uit. Met 36m52 realiseerde ze een sterk nieuw PR en CR. Een knappe prestatie die goed was voor de overwinning en de bijhorende 13 punten!

Scholiere Caro Van den Abbeele offerde zich op om voor het eerst een 400m horden te lopen. Ze finishte in 81″67, goed voor een 9de plaats en 4 punten.

Bij de cadetten stootte Tine Bauwens 6m78. Hiermee werd ze 10de en veroverde zo nog 3 punten voor de ploeg.

Meerkamster Nina Denolf nam het verspringen en de 200m bij de cadetten voor haar rekening. In het ver won ze met een knappe 5m20 (13 p) en op de 200m behaalde ze een 5de plaats in 27″48 (8 p).

Volledige uitslag.
Klassement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s