BvV CAD/SCH jongens

Geplaatst op Geupdate op

Onze cadetten en scholieren jongens streden vandaag in Aarteslaar om de beker van Vlaanderen in 2de landelijke A. Net zoals de meisjes gisteren zagen we opnieuw veel inzet waardoor onze doelstelling opnieuw werd behaald … het behoud in deze afdeling. Bij onze jongens ging het wel iets moeizamer met een 10de en 135 punten. De overwinning ging na een zeer spannende strijd naar MACW (195 p) voor DAC (194 p) en FLAC (191,5 p).

Opnieuw kwamen er enkele atleten aan de start die regelmatig trainen bij de FEThrowers. We beginnen ons overzicht bij de scholieren met Leander Casteels die het, met knappe prestaties, prima deed in het discus- en speerwerpen. Zowel met de discus als met de speer realiseerde hij een nieuw PR. Zijn nieuwe best waardes bedragen respectievelijk 29m50 (5de – 8p) en 32m75 (7de – 6p).

Meerkamper Pieter Vandenborne kwam vandaag uit in het ver- en hoogspringen. Zijn 1m60 was goed voor een evenaring van zijn PR en een 7de plaats (6 p). De 5m38 en 8ste plaats in het verspringen leverde VS nog eens 5 punten op.

Bij de cadetten zagen we Andreas De Lathauwer net als Leander het speer- en discuswerpen voor zijn rekening nemen. Met een nieuw PR van 30m16 (5de – 8p) in het speerwerpen en de 21m92 (8ste – 5p) in het discuswerpen kan hij terugblikken op degelijke prestaties.

Cadet Levi Denolf trok z’n spikes aan en liep de 800m in een nieuw persoonlijk record van 2’22’64.

Volledige uitslag & klassement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s