BvV AC mannen

Geplaatst op Geupdate op

vs

Onze jonge mannenploeg trok vandaag naar Brasschaat voor hun Beker van Vlaanderen in Landelijke 1. Het werd een ontspannen namiddag waar we steeds meestreden aan de top van het klassement. Onze VS-mannen veroverden uiteindelijk een 4de plaats met 131 punten. De overwinning ging na een nek aan nek race naar ACBR (143 p) voor VMOL (142,5 p) en AZW (140 p).

Trainer Filip Eeckhout nam het kogelstoten en discuswerpen voor zijn rekening. Door enkele fysieke problemen verloopt z’n outdoorseizoen heel moeizaam.  O.a. dankzij kiné Tom De Keukeleire was er vandaag al wat beterschap te merken. Zo werd hij met 14m92 2de met de kogel en kon hij met 38m81 een 5de plaats bemachtigen met de discus. Goed voor een totaal van 19 punten.

Tot slot vermelden we hier ook nog de 40m61 (9de – 4p) in het speerwerpen van Sven Vereecken en de 5m16 (12de – 1p) in het verspringen van Pieter Vandenborne. Sven worstelt wat met zijn aanloop waardoor hij nog niet heeft kunnen laten zien tot wat hij instaat is.
Pieter werd in extremis opgeroepen om een geblesseerde clubmaker te vervangen, niet ideaal als je weet dat hij er juist een meerdaagse schoolreis had opzitten!

Volledige uitslag en klassement.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s