BvV masters

Geplaatst op Geupdate op

20170611Zondag 11 juni stond niet alleen in het teken van Vaderdag want ook onze masters kregen heel wat aandacht. De beker van Vlaanderen voor masters stond immers op het programma. Onze VS-masters kwamen opnieuw uit in de hoogste afdelingen en trokken voor hun wedstrijd richting Gentbrugge. Voor de tweede maal streden mannen en vrouwen samen om de titel.

Iedereen zette er z’n beste beentje voor want elk puntje kon belangrijk zijn! VS werd uiteindelijk 5de met 150,5 punten en kon zo vrij gemakkelijk het behoud verzekeren in de hoogste afdeling. Het podium was voor ACW (182 p) op de voet gevolgd door ACHL (181 p) en  RCG (173 p).

Voor de FEThrowers was het onze trainer Filip Eeckhout die zijn werpschoenen opnieuw mocht aantrekken. Filip won telkens z’n wedstrijd, al was dit in het kogelstoten wel heel nipt met 14m92 (13 p) t.o.v. de 14m90 van Bart Pauwels.  In het discuswerpen liet z’n techniek hem minder in de steek en zette hij een knappe reeks neer met als beste 42m88 (13 p).

In het kogelstoten en discuswerpen bij de vrouwen zagen we Vera Goossens (W50) zich moedig weren. De resultaten waren misschien iets minder dan verhoopt, met de kogel behaalde ze 6m51 (2 p) en met de discus 12m56 (1 p). Het enthousiasme waarmee ze de voorbije weken regelmatig kwam trainen, zag je nu ook tijdens haar wedstrijd en dat is uiteindelijk het belangrijkste tijdens een namiddag masteratletiek… plezier beleven!

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s