Hanne op dreef.

Geplaatst op Geupdate op

hanne
Hanne Maudens

Vandaag stond in Brussel dag 2 van de Belgische kampioenschappen op het programma, traditioneel de dag van finales en kampnummers. Verschillende VS-ers kwamen er succesvol in actie. Het overzicht van hun prestaties kan u op de Facebookpagina of website van Vlierzele Sportief terugvinden. In het werpen kwam enkel meerkampster Hanne Maudens in actie.

Hanne nam deel aan het kogelstoten en kon beslag leggen op een knappe 5de plaats met een degelijke 12m30. Eerder op de middag sprong ze in natte omstandigheden naar de Belgische titel in het verspringen. Haar 6m40 is haar beste prestatie van het seizoen. Met beide prestaties toont ze haar goede vorm, perfect op schema voor het EKu23.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s