Nele & Kristof

Geplaatst op Geupdate op

img_3654
Nele & Kristof

Op zaterdag 1 juli gaven Nele Van Hauwermeiren en Kristof D’hondt elkaar het Ja-woord in de Sint-Martinus kerk te Berlare. Het werd, ondanks het wat mindere weer, een prachtige dag met een schitterend trouwfeest als afsluiter.

Nele was één van de eerste atletes die Filip mocht begeleiden. Nele stapte als cadet van AC Zele over naar VS om er aan te sluiten bij een beloftevolle groep werpers. Na enkele Belgische podia en een Vlaamse titel bij de scholieren in 2009, beleefde ze in september 2010 haar hoogtepunt, ze werd Belgisch kampioen bij de juniores in het kogelstoten. Het werd meteen ook haar afscheid aan de atletiek want daarna concentreerde ze zich volledig op haar studies.

Van harte proficiat en heel veel geluk samen. Maak er een mooie toekomst van en schrijf een schitterend verhaal samen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s