PK hamer en gewicht

Geplaatst op Geupdate op

20170826
Filip Eeckhout

Zaterdag 26 augustus trok master Filip Eeckhout naar Sint Niklaas om er deel te nemen aan de kampenmeeting dat ook doorging als een open PK hamerslingeren en gewichtwerpen. Het werden niet meteen zijn beste wedstrijden want zowel bij hamer als gewicht kon hij letterlijk z’n draai niet vinden. De resultaten bleven dan ook een stuk onder zijn mogelijkheden. Toch volstond 37m93 bij hamer en 11m59 met het gewicht voor zijn 40ste en 41ste Provinciale titel.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s