Kampenmeeting

Geplaatst op Geupdate op

sven
Sven Vereecken

Zondag 1 oktober trokken Sven Vereecken en Febe Vandewalle (ASVO) richting Geraardsbergen voor de jaarlijkse kampenmeeting. Voor Sven was het een leuke ontspanning na weken zonder veel trainen. Febe daarentegen kon wel goed trainen en wou haar seizoen als eerstejaars cadet in schoonheid afronden.


Bij Sven was het een afscheid aan de juniorencategorie. Hij word volgend seizoen senior en ziet de gewichten van kogel en discus weer wat zwaarder worden. Toch liet hij dit niet aan z’n hart komen en kwam met 3 overwinningen huiswaarts. Zo won hij het kogelstoten met 11m44, het discuswerpen met 30m43 en het speerwerpen met 42m19.

Febe1
Febe Vandewalle

Febe kwam in actie in het kogelstoten en benaderde haar PR tot op enkele centimeters. Ze realiseerde hier een knappe 10m21. Ook het discuswerpen ging voortreffelijk. Uit stand kwam ze met 30m82 slechts 3cm tekort voor een nieuw PR. Volgend jaar wordt een degelijke draai onder de knie krijgen de grote uitdaging.
Ik heb er alvast zin in, jij Febe? 😉

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s