Aspirant-Initiator

Geplaatst op Geupdate op

2017-10-07 16.51.07
Caro – Annelien – Filip – Phebe – Lien

Op zaterdagen 30 september en 7 oktober werd er te Oordegem een Aspirant-Initiator cursus opgericht. De inschrijvingen liepen vlot binnen waardoor het maximum aantal deelnemers enkele keren werd opgetrokken. Uiteindelijk waren we met 22 cursisten waarvan 12 VS-ers. FEThrowers Annelien Beelaert, Lien Rubbrecht, Caro Van den Abbeele en Phebe Vanderstraeten volgenden ook deze cursus.

Het werden 2 leerrijke, leuke maar voor sommigen ook vermoeiende dagen. Als docent heb ik er alvast van genoten… het enthousiasme waarmee de cursisten, de kinderen hebben ontvangen tijdens de afsluitende FUN-happening was heel verwarmend. Ik hoorde niet één kindje klagen over het koude en natte weer. Ook het drankje, de wafel en enkele gadgets, waar de cursisten hadden voor gezorgd, werden zeer gesmaakt door onze jonge atleetjes!

Veel succes in jullie verdere trainerscarrière!

Filip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s