Clubrecord

Geplaatst op Geupdate op

FullSizeRenderAmper 3 dagen na de vorige indoormeeting stond, traditioneel op 2de kerstdag, de wedstrijd van RCG op het programma. Deze keer waren het Myrthe Van der BorghtCédric Broeckaert, Pieter Vandenborne en Steven Lucas die voor de FEThrowers in actie kwamen. Myrthe en Cédric waren om diverse redenen niet echt tevreden over hun prestatie. Pieter en Steven lieten dan weer zonder veel techniektrainingen mooie prestaties noteren.

Myrthe Van der Borght opende haar seizoen met een degelijke 15m14, onmiddellijk goed voor een nieuw clubrecord en de 5de prestatie aller tijden bij de scholieren meisjes met 3kg! Myrthe oogde nog wat sloom wat eigenlijk niet verwonderlijk is na een lange voorbereidingsperiode, de feestdagen, een trage wedstrijd,… ! Ze heeft schitterend getraind de afgelopen weken en zit op schema voor een mooie winter…

Nieuwkomer en eerstejaars cadet Cédric Broeckaert kwam vorig jaar nog uit voor Eendracht Aalst. Jammer dat hij nu wat last had aan z’n rechtervoet waardoor hij niet volledig kon uitduwen. Toch was de eerste wedstrijd van deze gemotiveerde jongen met 4kg best OK. Hij realiseerde 8m67.

Meerkamper Pieter Vandenbornee moet nu als eerstejaars junior met 6kg aan de slag. Met 9m21 liet hij een mooie prestatie opmeten, nog een beetje en hij zit reeds op zijn niveau van vorig jaar met een kilo minder!

Master Steven Lucas (M45 – ASVO) trok naar Gent met een goed gevoel over zijn kracht- en conditietrainingen, weliswaar zonder veel techniektrainingen. Zijn 11m01 is dan ook een mooie prestatie en een opsteker naar de toekomst toe.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s