De kop is eraf!

Geplaatst op Geupdate op

Febe1Vandaag, zaterdag 23 december, stond de eerste indoormeeting op het programma te Gent. Het was Febe Vandewalle (ASVO) die voor de FEThrowers de spits mocht afbijten. Febe trok als 2de jaars cadet naar de Topsporthal om er aan het kogelstoten deel te nemen. Door de 44 deelneemsters werd het een lange wedstrijd waarin goed presteren niet evident was!

Febe realiseerde een 8ste plaats met 10m08, een afstand waarmee ze ongetwijfeld niet tevreden was. Er is echter geen reden tot paniek want ze heeft op training al bewezen dat ze beter kan.  De volgende wedstrijden zullen dit wel duidelijk maken.

Live results.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s