300x bedankt!

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0193Op vrijdag 26 januari vond ons 5de spaghettifestijn plaats. Het werd een overdonderend succes waardoor we iedereen die onze atleten een duwtje in de rug kwam geven nog eens extra hartelijk willen bedanken! Dankzij deze steun kunnen we onze Paasstage te Rimini betaalbaar houden voor onze atleten en kunnen we o.a. Hanne Maudens en Myrthe Van der Borght helpen bij het realiseren van hun atletiekdromen. Tot volgend jaar voor onze 6de editie.

.

Graag ook nog even wat reclame voor het jaarlijkse VS-eetfestijn. Dit eetfestijn is belangrijk als ondersteuning voor de clubwerking! Het zal dit jaar doorgaan op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart in de eetzaal van het SMC te Lede. Ook op dit eetfestijn zijn jullie van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s