BK AC indoor

Geplaatst op Geupdate op

BKDe verwachtingen voor het BK indoor te Gent (17/02) waren opnieuw hoog gespannen. Zowel Myrthe Van der Borght in het kogelstoten als Hanne Maudens in het verspringen hadden er op voorhand veel zin in. Bij Myrthe waren er wel wat twijfels want begin deze week werd ze goed ziek. De vraag van de dag was dan ook of ze tijdig zou hersteld zijn…

Een week je niet goed voelen, met daarenboven enkele dagen koorts, vergen veel van een lichaam. Ook bij Myrthe zag je tijdens de wedstrijd dat ze niet over al haar krachten kon beschikken. Met 12m77 toonde ze toch nog knap haar weerbaarheid en strandde op 3 luttele centimeters van het brons. Gezien de omstandigheden best een degelijke prestatie waarmee ze nog 5de werd, ex aequo met de 4de.

20180217
Nafi Thiam – Hanne Maudens – Bo Nijs

Wie wel over al haar krachten kon beschikken was Hanne Maudens. Hanne liet een knappe reeks opmeten in het verspringen (6m29, 6m33 & 6m43). In haar laatste poging deed ze nog 2 cm beter en kwam tot 6m45. Goed voor een nieuw indoor PR, een clubrecord en de Belgische titel.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s