Studentenkampioenschap

Geplaatst op Geupdate op

PhebeOp 23 februari was het aan de studenten om de topsporthal in te palmen. Elk jaar trekken er heel wat studenten richting Gent voor dit Belgisch kampioenschap. Ook de FEthrowers waren van de partij. Een overzicht van hun prestaties lees je hieronder.

Phebe Vanderstraeten (JUN) kende een heel moeizame wedstrijd met als beste 9m65. Door deze off-day en het grote aantal deelnemers had ze slechts recht 3 pogingen. Jammer, want Phebe heeft al laten zien dat ze zeker beter kan. De beperkte voorbereiding door examens en een reis tijdens de lesvrije week, kunnen zeker als verzachtende omstandigheden worden ingeroepen… of was het de pittige training van vorige woensdag die nog in de kleren zat 😉 .

Lode Lucas (JUN -ASVO) mocht het vandaag in zijn allereerste wedstrijd met de 7,26 kg zware kogel opnemen tegen niemand minder dan Philip Milanov. Lode zit in z’n laatste jaar van het middelbaar en wou zich al eens meten met de oudere jongens/mannen, hij liet zijn kogel landen na een degelijk 9m90.

Tot slot zagen we meerkampster en vrouw in vorm, Hanne Maudens, 2 persoonlijke records breken. Zowel op de 60m als de 60m horden knalde ze naar een nieuwe besttijd, respectievelijk in 7″55 en 8″67.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s