Indoor Tienen

Geplaatst op

Op zaterdag 10 februari trokken Steven en Lode Lucas (ASVO) richting Tienen voor een indoorwedstrijd. Hieronder kan u een kort verslagje vinden van hun prestaties. Dankjewel Steven voor dit leuke overzicht.

Deze namiddag zijn Lode (JUN) en ik (M45) naar Tienen getrokken voor een wedstrijdje kogel. Lode startte goed in het inwerpen met weer eens één hele goeie worp van 11m50 (of meer?). Maar van zodra de wedstrijd begon was al het goede weg. Pas bij worp 4, 5 én 6 haalde hij de 10m50 met 10m55 als beste. We onthouden het goede en hopen dat het over 2 weken beter is in Gent. Dat zal normaal zijn laatste indoorwedstrijd worden van dit seizoen.

Bij mij is het altijd afwachten wat het lichaam op de dag van de wedstrijd zegt maar belangrijker was dat ik er zin in had. Resultaat : behalve de eerste worp (nul) alles voorbij de 10m75 met ééntje 11m06 (SB). Maar in de opwarming had ik ook één hele goeie. Moeilijk in te schatten hoe ver het was maar het voelde goed en misschien ergens tussen 11m30 en 11m50.

Reporter ter plaatse, Steven Lucas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s