BK indoor jun/bel

Geplaatst op Geupdate op

AnnelienMet het BK juniors & beloften op zaterdag 3 maart werd het startsein gegeven van een druk atletiekweekend. Morgen is het alweer de beurt aan de cadetten & scholieren om hun kunnen te demonstreren. Vandaag nam er slechts 1 FEThrower deel aan het kogelstoten.

Juniore Annelien Beelaert kon zich als 10de plaatsten voor dit kampioenschap. Met 9m29 en een 10de plaats was ze niet tevreden van haar wedstrijd maar werd de rangorde wel bewaard. Als discus- & speerwerpster nam ze het kogelstoten deze winter als tussendoortje voor op wedstrijden. Gelukkig staat het outdoorseizoen voor de deur en kunnen de lange werpnummers dan weer volop beoefend worden. Maar eerst moet ze fysiek terug 100% in orde geraken want ze sukkelt al een tijdje met haar luchtwegen.

Op de 200m bij de beloften zagen we meerkampster Hanne Maudens nog Belgisch kampioen worden in 24″69 (PR). Het werd voor haar een mooie winter met heel wat persoonlijke records die het beste laten vermoeden richting zomer en de 7-kamp.

Volledige uitslag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s