BK masters indoor

Geplaatst op Geupdate op

20180310aMet het Belgisch en Provinciaal kampioenschap voor masters (10/03) werd er voor de FEThrowers definitief een punt gezet achter het indoorseizoen.  Voor het eerst deze winter kwam onze trainer in actie. Door een hardnekkige elleboogblessure, liet hij het indoorseizoen aan zich voorbij gaan maar voor dit masterskampioenschap maakte hij echter en uitzondering…

20180310Filip Eeckhout (M35) trok, zonder degelijke voorbereiding en met slechts enkele trainingsworpen in de benen, richting Gent. Stiekem hoopte hij op 15m. Het was immers van 1998, als junior, geleden dat hij indoor deze afstand niet zou halen. 20 jaar later was het opnieuw zover. In z’n eerste beurt haalde hij 14m90 en kon zich daarna niet meer verbeteren. Het lange wachten tussen de verschillende worpen en een veel te warme topsporthal zaten hier waarschijnlijk wel voor iets tussen. Geen 15m maar wel een nieuwe Provinciale en Belgische titel erbij met een degelijke prestatie gezien de omstandigheden… dus tevreden!

DSC_0119In dezelfde wedstrijd bij de masters M45 zagen we Steven Lucas (ASVO) wat worstelen met z’n techniek. Hij kwam tot 10m39 en kon zo nog 2de worden op het Provinciaal en 3de op het Belgisch kampioenschap. Steven hoopte vooral op een goede prestatie gezien zijn laatste trainingen en het inwerpen. Jammer als dit dan net vandaag niet lukte.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s