Clinic te Vught & wedstrijdsprokkels

Geplaatst op Geupdate op

melissaVandaag (21/04) trokken Myrthe Van de Borght en Filip richting het Nederlandse Vught voor een clinic kogelstoten onder de deskundige begeleiding van top kogelstootster Melissa Boekelman en haar partner/trainer Tom Corstjens. Het werd een leuke en leerrijke dag onder leiding van deze 2 enthousiaste toppers! Na een een stevige opwarming en een 60-tal (gevarieerde) worpen kon Myrthe moe maar tevreden terugblikken op een toffe namiddag. Volgende week tijdens de Provinciale kampioenschappen kan ze haar trainingsarbeid van de jongste weken eens ten gelde maken, we kijken er alvast naar uit!

Nog iemand die de jongste weken flink haar best doet op training is Febe Vandewalle (ASVO). Febe leert momenteel een volledige draai aan in het discuswerpen, een moeilijk proces dat voorlopig resulteert in een nog wat onstabiel techniek. Bij wijze van test trok ze vandaag naar een wedstrijd in Kortijk en kwam er tot 27m83. Niet het verhoopte resultaat maar wel een goede test met het oog op volgend weekend.
Bij de cadetten jongens zagen we in Kortrijk Hervé De Cremer (ASVO) zijn kogel PR verpulveren. Zijn nieuwe topafstand met 4kg is 11m04. Ook in verspringen en op de 100m zette hij nieuwe PR’s neer. Met respectievelijk 5m40 en 13″15 lijkt hij mee dan klaar voor het PK.

Volledige uitslag Kortrijk.

Meerkamper Pieter Vandenborne trok naar Ertvelde en teste er zijn vorm op de 100m en in het kogelstoten. Hij liep een knappe 100m en benaderde tot op 9 hondersten zijn PR met 12″24. Het kogelstoten verliep iets minder vlot. Met 9m37 bleef hij wat onder de verwachtingen.
Bij het bekijken van de uitslag zagen we ook nog master Steven Lucas (ASVO) in het hamerslingeren. Hij realiseerde met de 7kg260 hamer, 28m19.

Volledige uitslag Ertvelde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s