Meeting te Eeklo

Geplaatst op Geupdate op

annelien b
Annelien Beelaert

Het Pinksterweekend werd een druk atletiekweekend met heel wat sterke werpprestaties van onze atleten. Zo kwamen 4 FEThrowers in actie te Eeklo op Pinkstermaandag. Cadette Febe Vandewalle en mama Sofie Vervaeke (W45 – ASVO) presteerden op niveau en juniore Annelien Beelaert en cadet Cédric Broeckaert lieten een stevig nieuw PR opmeten met de discus.

Ons overzicht beginnen we met onze cadetten. Daar zagen we Febe met haar discus 29m70 gooien. Slechts 30cm onder haar seizoensbeste en dit na een ganse namiddag wachten en in een wedstrijd met 24 deelnemers. Zeker geen slecht resultaat gezien de omstandigheden. Eerder kwam ze met de speer tot 23m88.
Bij de jongens zagen we Cédric matig starten met de kogel (9m51). Met de discus zette hij echter de puntjes op de i en verbeterde zijn PR met ruim 5m! Zijn nieuwe beste bedraagt nu 33m56.

Geen scholieren in actie vandaag maar wel eerstejaars junior Annelien. Annelien jaagde al enkele seizoenen op een 35m+ met de discus. Tot gisteren want toen knalde ze liefst 3x over de 35m met als beste 35m86 (PR). Knappe prestatie, Annelien en je ziet dat de aanhouder wint hé!

Master Sofie (W45) wou eens testen met het oog op de Beker van Vlaanderen voor masters die volgende maand op het programma staat. Met haar speer kwam ze tot een mooie 20m22 en met de discus tot 18m21. Vooral met de discus is er nog wat marge richting de 20m.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s