Ellen met CR!

Geplaatst op Geupdate op

Op dag 1 van de Belgische masterkampioenschappen te Ninove kwam Ellen De Keukeleire in actie in het discuswerpen. Ellen was in haar jeugdjaren Belgische top in de werpnummers. Nu, bijna 20 jaar later, bleek dat ze dat nog steeds is… Enkele maanden geleden konden we haar overtuigen om deel te nemen aan de Beker van Vlaanderen. En met succes, want ze wierp de discus onmiddellijk ruim boven de 30m. De “goesting” was er opnieuw en ze schreef zich in voor het BK masters.

Als nieuwkomer maar ook laatstejaars W35 kon ze heel knap beslag leggen op een 2de plaats. Haar 33m50 was niet enkel voldoende voor zilver maar hiermee verbrak ze ook het 31 jaar oude clubrecord van Annie De Craecker met 4 cm. Dikke proficiat, Ellen!

Morgen, op dag 2, komen onze mannelijke kogel- en discuswerpers in actie.

Volledige uitslag BK masters dag 1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s