Meeting te Aalter

Geplaatst op

Zondag 5 augustus trokken Febe Vandewalle & mama Sofie Vervaeke naar de Botha-meeting in Aalter. Deze meeting was een onderdeel van de 13de oost-west cup. Febe na zowel deel aan het kogelstoten als het discuswerpen. Sofie kwam alleen in het discuswerpen in actie.

Bij Febe stond deze wedstrijd in het teken van het KvV dat op 15 augustus doorgaat te Gentbrugge. Ze wou eens testen waar ze stond na een deugddoende vakantie en een weekje rust door het omslaan van haar rechtervoet. Volledig pijnvrij is ze nog niet maar haar prestaties waren, gezien de omstandigheden, alvast hoopvol. Ze won 2x haar wedstrijd met in het kogelstoten 10m16 en het discuswerpen 28m29.

Sofie stond de laatste trainingen goed te werpen en bevestigde dit ook tijdens haar wedstrijd. Ze overschreed voor het eerst de 20m en kon zo een nieuw PR van 20m14 laten noteren. Proficiat Sofie en er zit nog wat rek op hé 😉 .

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s